Saturday, 31 March 2012

??

 

Salam satu malaysia kowg . lame giler tak update blog kan . asyik fb jea . sowiii kau blog . bukan tak sngaje p mmg sngaje -.-
From now , i think kan no more u in my life . INSYALLAH , aku try . tp aku gase mcm tak bolee , sbb aku bosan takde kau weyyy . tp alhamdulillah takde kau jgk kwdit aku save . HAHAHA , takde lah gurau jea . mcm kenal jea kan ayat tu . memey r , aku da tlis dlue dlm twitter doll . bdw , tgk pica kat ats tuh . kalau kau nk tawu ble aku tgk dy aku igt kat kau , then da kalau mcm tuh bile aku nk lupekn kau plak . Afakufu safayangfang kaufau safagatfat lafa . :'( takpe leetuek kt ats uw tgh 'single' . bole la aku masyuuukkkkkk . HAHA , dy tak ingin pon kt kau ain , jgn nk ss la .aku tawu korg akan ckp cmtuh , so sblum korg ckp bek aku ckp . lol ~
 N one more thing , aku nak mnx suggest , ape aku nak tulisss kat tjokk kat atass uw . hadoiiii . ponoinggg pk kan nye . 
Now about my school , no more love . hee ~
Esk aku ade netball game . n nak mnx krjasama korg doa kan aku sbagai kwn aku . kalau taknak takpe , aku tak kesah . tp sape yg doakan aku tuh aku amat mnghargainya . kowg nak tawu tak , game tuh aku kne pky bju bola , dah la tuh bj tuh mcm nak geput je kutt . ok lg kan , dr ny , ha amek kau saiz XL . tak ke kne mlyg aku kine tiop angen . Cibekkk -,- kau tuh da bsar , bg la aku bju tuh . belo . ckp owg pnday . 
Okee , sblom lg pnjang aku mncarut , lbihh baek aku stop dlue k ? t update lagii ;)

Butttttt , ape aku nak tulisss kat tajokk uw . Adoooiiiii . ><
hmp , korg tgk jela .
Salam .

No comments:

Post a Comment