Friday, 14 September 2012

Whattsss?


Heyy guys, whats upp? lame tk update blog kenn? hewhew takdew citer beb, btw guy hubby aku da p plkn for 3 months at johor. lols? take care yeee bieee :"(
Wawawa, bawu lpas edit blogg ni sbb dah bosan dah asyk tgk header n template lame uw. boring sgt dahh sampai tkde mood nk update daaa~ hmmmp aku rase aku mcm nk citer psl someone siket dkt siniii. bole takkk? lntak lahh blog aku kenn. bdk ni kn bajet je dy hott. geram pulak aku~ okk aku tawu kau cntekk kenn. da lah tuu, dy slalu update status dy ckp "weyy tk pyh la batak hot" siap buat cnversation lg bagaiii. tp cer tgk dy bile dy update smthing n tk ramai org like dy pdm. nampak tk permainan die? :)
gilee weyy aku tgk wall dy. mcm hape tahhh. aduiiiii, geli sangatt. bile dpt kwn baruu habesss lupe kwn ssah sng dluu, bilee kwn kau tu da tknk kwn kau terhegeh hegeh cari kwn lame kauu. ikott jee mane bntot dy nk pegiiii. lahaiiii~ hmmp hmmp terngumpat pulokkkk. maaffff ;p pft~
Knape ek kau kwan cm nii. dlue kite bekk kn? lakk mnyesal kot. haha, aku tk tawu knpe kite gado. kau nak tawu sbb ape? kau yg mule mule dlue jauh kan diri dr aku then kau dlm diam diam mnyalak kat fb kau psl aku. then ngadu kat pkwe kau mcm. What the hell wey kauu. bile kau da kene sound pndai ek kau diam tundukk. pft~ geliii busokk! tk psl psl aku gn pkwe kau gado kenn. kau kan emg suke kteowg mcm tuh kan. thanks kawan. da gatal sgt kawen jelew smpai nk benti sekolah bagai. abes ank-ank kau nak jadi ape esokkk?? pikir matang la siketttttt~ -,-'
Kowg penah tgokk running man tak? pftt rugi seyhhh. best gilakkkkk. sure lps ni kau lyn dy jeee. try tgk skalii. sbb bnde tulah aku jrg bukak kau beloggg -..- hahaha
okengg buddy, see you soon :)

No comments:

Post a Comment