Monday, 5 November 2012

Here i come :D


Haii budyyzz.  Assalamualaikum :)
 i have something that i want to share with you guys. hopefully i had that. errr -.- okayy. acctually i haven't nothing to share. i dont know want to talk about what who where and else. now i'm trying do the best for learning english much better. spm for 2012 getting started today. that weird i'm also feel so nervous about that. hahahahaha.
I think that becouse my war is only just one years left. whahahahah spm 2013 be cominggg :\ i'm not ready yet. sejujurnyeee aku belum bersediaaa. haaaa. but aku kene jugakk bersedia for my future. lolololo~
Anda anda dan anda semua. aku paling tak suke duduk sebelah orang yang kuat moody and bile aku try nak cerie kann die, die buat muke selengee dy and tak layan akuu. seriouslyyy like bitch! kau tuh dah lahh dduk sebelah akuu. please lahh pikir perasaan orang sekeliling k. fed up kadang kadang dgn kauu. gase mcm nak hempokk je. kau pikirrr kau cantikk sgt. tak payah nak bajekk amottt sgt. geliiiiii. you know what's? org tuh just belum tgk real kauuu lg. kalau da tgk msti dy pomm hangenn. kau ckp orang tapi kau pon same. tulah balasan tuhan kan. dah terkene balik kat kauu.
~ what i think i need trying to be the best to all* :))
Baibai amotttt. HAHAHAHAHAHAHA~ amott lah sgt.

No comments:

Post a Comment