Saturday, 30 March 2013

sII?





Hai semua. Tgh rajen nak mengepdate memalam nii. wuhuuuu. mcm mane laa nak menaip dgn tenang kalo henfon ni asyk bnyikk je. hahahaha untung ahhhh. kan memeyhh ah untung.
Waaa aku teringin nak sII wehh. cantikk semadddd. hmm tngu jelaaa aku lepasan spm. huh~~ tak sabar sihhh. yaa aku tawu my hubby nak belikan tapi aku tawu jgk dy tak mampu. hahahha sy tak pakse awak beli pon taw syg. sy cume ckp jee sy mnat. sory sangat sangat. haii sII ni semua kau punye pasal. pasal kau aku aku jatuh cinta sama kauu. pasal kau jgk aku makin syg samak sik sapit. huarrrgggghhhhhhh :D act aku tak tawu nak cter pasai ape lagi nih. hmmmm. give idea please. hahhaha blog aku nak suh org bg idea nak update ape ekk. sokey laa sign out dulu. tngu wa da dpt sII bawu wa update ini blog. wawawawawwawa :D
*entry paling sikit -.-*

No comments:

Post a Comment