Saturday, 16 March 2013

Updated!


Assalamualaikum and hai everybody. holla. Guys, giler da lame ain tak update blog. wawawawa. Takde mase laa. tambahan lagi ain spm tahun nii. so da tibe masenya saye kene fikir mase depan. hihi. Spm is getting closer sweeties. 
Act, ain tak berape nak biase nak bahase kan diri sendiri ain. Ain tgk blog korg mcm best je bahase kan diri gune name and nampak lembutt jee. Sebab tu ain nak try ihihi. nak tulis name ain ni pun janggal sbb pendek sgt. Arghhhh rindu giler beb ain nak update. Dari sehari ke sehari asyik terfikir je. tapi tgn ni susah sgt nak bergerak. Asyik homework, homework dan homework -.-
Mungkin ni jugak care terbaik nak lupekan dia. Omg ;0 jgn fikirrr..........
lol XD
Ain taknak komen ape ape pasal die sbb ain lebih suke mendiamkan diri daripada bercerita. :) awww sedihnyaaaaaa. lolXD
Guess what? Act ain daa takde benda nak ceritaa. hahahahahaha. Good Bye my dear :*
I'm sorry. :D

No comments:

Post a Comment