Tuesday, 9 April 2013

Bersama sicilik ;)



Hai and Assalamualaikum semua :) 
Act aku bukak blog nak update magrib tdy and now daa pkol 10 baru aku nak stat menaip. hahahaha apakah? sbb aku bukak jee belog aku baru teringat nak buad jadual laa carta la hw* la da bla bla bla~ then tuh yang aku pergi buad dlue. muehehehehe
Now back to the title.

                         
Haaaa, aku nak citerr pasal si cilikk ni laaa. cute kid! act byk lg gmbr dy dgn aku, tp aku tak sempat nak bluetooth dgn along kpd bby nii :)) mase nii aku jumpe dy. omeyyy angatttt..........! putihh tembammm ahhhhhh sumpah induu angatt. hahahahaha tu je hanye mampu aku berkata. bby ni pandai kebetulan baju kteorg same 'mickey mouse' dy tgk baju aku and then dy nongengggg tgk baju dyyyy. hahahahahahaha omelllll bijak :D tp skjap je dpt ketemu sihhh. dy mnangis pnat nak tidoo. aku nak tidoo kan. dy baru je layan sikit along nyaa gatal pegi kacauuu then dy nangisss. ahhhhh induuu ain! 
*alonggg nak jumpe ain! along...................* hahahahaha mcm along aku plak~
okayyy buddyzz nak tidoo. byeee :)) *lambai tangan

                                                                            

3 comments:

  1. tak masal untung. hehe akak da penah jumpe die?

    ReplyDelete
  2. smue cte kow best laa beb . nk blog ak best cm crte kow . haha

    ReplyDelete